Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/smitjest/domains/smitjestoffen.nl/public_html/backend/includes/db_config.inc.php on line 15
Bruidsmode Smitje - Disclaimer
stof02.jpg
12927377675woXl7.jpg
KL-1.jpg
KL-2.jpg
KL-3.jpg
KL-4.jpg
KL-5.jpg
KL-6.jpg
KL-7.jpg
KL-8.jpg
KL-9.jpg
KL-10.jpg
KR-1.jpg
KR-2.jpg
KR-3.jpg
KR-4.jpg
KR-5.jpg
KR-6.jpg
KR-7.jpg
KR-8.jpg
KR-9.jpg
KR-10.jpg

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Smitje in Eindhoven niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens.
Smitje aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of (on)bereikbaarheid van de site.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Het kan echter altijd voorkomen dat onderdelen niet werken of dat de site problemen veroorzaakt voor uw computer. Smitje kan hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten via telefoonnummer 040 244 60 39. Wij zullen onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

 

© 2019 Smitje Eindhoven • disclaimer